Merchandiser

Omschrijving

Roamler is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat wereldwijd onderzoek uitvoert en inzichten levert aan veel bekende nationale en internationale klanten. Onze missie is om een revolutie in het retail-landschap op gang te helpen door het leveren van fact-based inzichten aan onze klanten; de grootste FMCG-fabrikanten en retailers.

 

Dit doen we niet alleen: we verzamelen de inzichten via onze wereldwijde community van smartphone-gebruikers: de Roamlers. Na een korte training kun je via de Roamler app betaalde taken uitvoeren op je smartphone. Dit kan variëren van o.a. het in beeld brengen van de voorraad in een supermarkt, de beoordeling van promotiemateriaal of het geven van feedback op de aanwezige faciliteiten (altijd ondersteund door fotomateriaal).

 

Merchandising taken

Voor de wat meer uitdagende taken hebben wij een speciaal deel van de community geselecteerd; zij vormen samen een groep die naast bovenstaande voorbeelden ook merchandising taken uitvoeren. Deze merchandising taken betreffen voornamelijk het opbouwen van promotiematerialen in supermarkten; denk daarbij aan het plakken van vloerstickers, het opbouwen van displays of het plaatsen van schapkaarten. Maar ook voeren zij taken uit met als doel het verbeteren van de schap-executie in winkels. Roamler biedt een breed scala aan uitdagende taken verspreid over heel België.

 

Wij zijn op zoek naar (meerdere) kandidaten die, op geheel vrijblijvende basis, het leuk vinden om middels de Roamler app bij te verdienen door het doen van dergelijke merchandising taken op locatie.

 

Wat bedoelen we met geheel vrijblijvend?

 • Je doet opdrachten wanneer jij dat wilt (geen vaste uren!). Je kunt taken accepteren via de app op jouw telefoon.
 • Je kunt dus zo veel of zo weinig taken doen als je wilt; je hebt je eigen planning volledig in handen en bent niet verplicht taken uit te voeren.
 • Je werkt op de locaties die jij wenst. De opdrachten zijn beschikbaar door het gehele land (gebaseerd op jouw GPS van dat moment).
 • Je kunt je laten uitbetalen wanneer jij dat wilt.

Vereisten

Wie zoeken we? 

 

Heb jij...

 • Affiniteit met merchandising?
 • Enige ervaring met opbouwen van promotiematerialen of andere zaken? (pluspunt)

En ben jij...

 • 18 jaar of ouder?
 • Representatief, sociaal en communicatief vaardig?
 • Een gestructureerde en precieze aanpakker met oog voor detail? 
 • Vloeiend in de Nederlandse en/of Franse taal?
 • En in het bezit van een goed werkende smartphone (iPhone of Android)?

 

... Dan zoeken wij jou! Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een leuke activiteit om wat vrije uren op te vullen? Maak direct jouw interesse kenbaar door op de 'reageer' knop te klikken en enkele korte vragen te beantwoorden. Indien je geselecteerd wordt zullen wij je - geheel vrijblijvend - een uitnodiging sturen voor de Roamler app (invite-code) waarna je direct kennis kunt maken met onze diensten!